Verlichting

Wooncomfort

Kijk naar wat domotica voor uw project kan betekenen. Laat geen mogelijkheid meer onbenut. Er zijn geen grenzen meer in het aan sturen van verlichting, camerasystemen, rolluiken, poorten en andere technische aspecten.

Duurzaam

Ledverlichting is niet meer weg te denken uit verlichtingsprojecten. Naast mooie warme kleuren en goede besturingsmogelijkheden is het een uitgelezen kans om duurzaam te investeren. Het lage verbruik en lange levensduur van armaturen met ledtechniek maken dit tot een duurzame oplossing.

Technische begeleiding

Studio Lx werkt met de nieuwste en meest vooruitstrevende technieken. Hierdoor zijn wij sparringpartner voor interieurprofessionals, installateurs en eindgebruikers. Door deze technische kennis zijn wij in staat mee te denken over innovatieve oplossingen in elk project.

Juiste licht

Naast het creëren van een unieke beleving wordt ook gekeken naar het technische aspect. Zo combineren we creativiteit en techniek. Voor het juiste licht om in te wonen of te werken. Want ieder pand heeft een eigen uitdaging, elke ruimte een andere toepassing.

Laatste trends

Door onze samenwerkingen met architecten en producenten zijn we altijd goed geïnformeerd over de nieuwste trends. Of het nu gaat om uitstraling of techniek, wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Ontdek de mogelijkheden

Vertel ons uw wensen. Elk lichtplan is uniek, net als onze klanten.