De lichtmakers

Kennismaken

Kennismaken en inspireren. In de eerste kennismaking gaan we samen op zoek naar jullie smaak en wensen. Elk lichtplan is uniek, net als onze klanten. Tijdens dit gesprek wordt de basis gelegd voor het verdere traject.

Lichtplan

Een gaaf en sluitend lichtplan uitwerken. Hier denken wij na over de esthetische kant, maar ook zeker over de techniek. Hoe wordt de verlichting bediend en welke sfeer willen we met het lichtplan gaan neerzetten.

Definitief ontwerp

Samen werken naar een definitief ontwerp. In een bouwtraject veranderen zaken, waardoor ook het lichtplan moet worden aangepast. Het finetunen van de plannen zorgt voor een vlekkeloze levering van de armaturen.

Aanlevering lichtplan

Aanleveren van de benodigde gegevens. Bij akkoord op het definitief ontwerp wordt een projectboek met technische gegevens gemaakt. De installateur heeft dan de juiste middelen om te monteren.

Aanlevering verlichting

Studio Lx zal de uiterste zorg dragen om alle verlichting en domotica die verwerkt zijn in het lichtplan te leveren. Wij maken altijd gebruik van kwalitatief hoge materialen om een fraai lichtplan ook daadwerkelijk te realiseren.

Montage

Uiteraard is het mogelijk om volledig ontzien te worden bij de montage van alle geleverde armaturen en domotica. Wij werken met de beste specialisten die exact weten hoe zij de innovatieve verlichting en aansturing daarvan moeten monteren.

Ontdek de mogelijkheden

Vertel ons uw wensen. Elk lichtplan is uniek, net als onze klanten.