De lichtmakers

Kennismaken

Kennismaken en inspireren. In de eerste kennismaking gaan we samen op zoek naar jullie smaak en wensen. Elk lichtplan is uniek, net als onze klanten. Tijdens dit gesprek wordt de basis gelegd voor het verdere traject.

Lichtplan

Een gaaf en sluitend lichtplan uitwerken. Hier denken wij na over de esthetische kant, maar ook zeker over de techniek. Hoe wordt de verlichting bediend en welke sfeer willen we met het lichtplan gaan neerzetten.

Definitief ontwerp

Samen werken naar een definitief ontwerp. In een bouwtraject veranderen zaken, waardoor ook het lichtplan moet worden aangepast. Het finetunen van de plannen zorgt voor een vlekkeloze levering van de armaturen.

Aanlevering lichtplan

Aanleveren van de benodigde gegevens. Bij akkoord op het definitief ontwerp wordt een projectboek met technische gegevens gemaakt. De installateur heeft dan de juiste middelen om te monteren.

Aanlevering verlichting

Studio Lx zal de uiterste zorg dragen om alle verlichting en domotica die verwerkt zijn in het lichtplan te leveren. Wij maken altijd gebruik van kwalitatief hoge materialen om een fraai lichtplan ook daadwerkelijk te realiseren.

Montage

Uiteraard is het mogelijk om volledig ontzien te worden bij de montage van alle geleverde armaturen en domotica. Wij werken met de beste specialisten die exact weten hoe zij de innovatieve verlichting en aansturing daarvan moeten monteren.

Wooncomfort

Kijk naar wat domotica voor uw project kan betekenen. Laat geen mogelijkheid meer onbenut. Er zijn geen grenzen meer in het aan sturen van verlichting, camerasystemen, rolluiken, poorten en andere technische aspecten.

Ontdek de mogelijkheden

Duurzaam

Ledverlichting is niet meer weg te denken uit verlichtingsprojecten. Naast mooie warme kleuren en goede besturingsmogelijkheden is het een uitgelezen kans om duurzaam te investeren. Het lage verbruik en lange levensduur van armaturen met ledtechniek maken dit tot een duurzame oplossing.

Technische begeleiding

Studio Lx werkt met de nieuwste en meest vooruitstrevende technieken. Hierdoor zijn wij sparringpartner voor interieurprofessionals, installateurs en eindgebruikers. Door deze technische kennis zijn wij in staat mee te denken over innovatieve oplossingen in elk project.

Juiste licht

Naast het creëren van een unieke beleving wordt ook gekeken naar het technische aspect. Zo combineren we creativiteit en techniek. Voor het juiste licht om in te wonen of te werken. Want ieder pand heeft een eigen uitdaging, elke ruimte een andere toepassing.

Laatste trends

Door onze samenwerkingen met architecten en producenten zijn we altijd goed geïnformeerd over de nieuwste trends. Of het nu gaat om uitstraling of techniek, wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Ontdek de mogelijkheden

Vertel ons uw wensen. Elk lichtplan is uniek, net als onze klanten.