Domotica en lichtbesturing

Naast de ontwikkeling en levering van lichtplannen ontwikkelen, leveren en programmeren wij ook domotica plannen. Domotica speelt een steeds grotere rol in onze projecten, in zo wel luxe woningbouw, als horeca en zorg. Het simpel kunnen bedienen van de verlichting is in nagenoeg alle projecten een wens.

Wooncomfort

Wij hanteren een unieke manier van programmeren door per ruimte diverse scenes te creëren. Vaak bestaan woningen uit diverse ruimtes die in elkaar overlopen, waardoor het des te belangrijker is om de scenes goed in te regelen. Het resultaat is een prachtig lichtspel in ieder deel van de ruimte, afgestemd op de gewenste toepassing (bijvoorbeeld koken, dineren).

De techniek wordt steeds complexer en het simpel houden van deze techniek is de uitdaging. Daarom passen wij in iedere ruimte maar één schakelaar toe met daarop de door ons ingestelde scènes. Ook is alles uiteraard via een app te bedienen.

Studio Lx zorgt ervoor dat deze scènes helemaal passen bij de manier waarop de ruimtes door een klant worden gebruikt, zodat zij de juiste sfeer kunnen kiezen, passend bij het moment. Zonder ingewikkelde systemen, met één druk op de knop!

Ontdek de mogelijkheden

Vertel ons uw wensen. Elk lichtplan is uniek, net als onze klanten.