Schets woonvilla Putten

In het mooie en pittoreske Putten op de Veluwe wordt momenteel deze unieke woonvilla gerealiseerd. Deze luxueuze woonvilla is ontworpen door de architecten van Land Studio in Kosovo. Lichtstudio Lx is gevraagd, door onze partner Jansen Beveiliging & Elektro, om een lichtplan te maken. Uiteraard zijn wij hier met veel plezier ingedoken en zijn wij tot uitgekiend plan gekomen.

Lichtplan begane grond

Afbeelding: voorbeeld lichtplan

Lichtplan op maat

Met zo’n uitgesproken ontwerp, on-Nederlands, en unieke villa daar worden wij bij Lichtstudio Lx natuurlijk helemaal blij van. Hoe krijg je specifieke klantwensen verwerkt en vertaald naar een comfortabele woning met sfeer en welke volledig modern is dmv de laatste technische mogelijkheden.

Allereerst hebben we de tekeningen van Land Studio en van AH interieurstyling grondig bekeken en hebben we gezien waar de accenten liggen en de moeilijkheden zaten. Om het huis smart te maken hebben we Casambi geadviseerd, lees hier alles over Casambi. Met dit stabiele systeem kunnen we het licht aansturen, de raambekleding, beveiliging, en meer. Met Casambi programmeren vooraf scenes in voor de specifieke ruimtes. Zo is het licht altijd perfect afgesteld naar de gewenste stemming. En zo gaat o.a. automatisch de verlichting aan of uit, de gordijnen dicht of open zet je met een handomdraai het alarm aan en uit.

Dit project zit nog in de bouwfase dus we gaan hier nog zeker vaker updates over plaatsen.

Heeft uw huis een lichtplan nodig? Neem contact met ons op en we bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden