Occhio
Lichtstudio Lx is official partner

Met veel trots kunnen we bekend maken dat we Official Partner zijn geworden van Occhio.

Occhio is een van de meest innovatieve bedrijven in de verlichtingsindustrie en in Duitsland marktleider op het gebied van hoogwaardige design armaturen.

De producten van Occhio hebben een unieke positie op de markt en behoren tot de meest succesvolle verlichtingsproducten van de afgelopen jaren.

Waarom partnership met Occhio

Wanneer je dezelfde passie voor licht met elkaar deelt dan is een partnership een logische stap. Occhio heeft een holistisch modulair armatuursysteem gecreëerd dat altijd een passende lichtoplossing biedt voor uw wensen.

Consistent in ontwerp en verlichtingskwaliteit verbindt Occhio verschillende ruimtes en stelt u in staat om hele gebouwen in de hoogste kwaliteit te verlichten.

Door deze exclusieve partnership hebben onze klanten, en (interieur) architecten, toegang tot het hoogwaardige assortiment van Occhio.

''Licht is een elementair onderdeel van ons leven, met licht creëren we woon- en werkruimtes. Het licht van Occhio is een uitnodiging - om te genieten en te voelen, om iets buitengewoons te creëren, om mooie momenten te delen en om je eigen individualiteit uit te drukken.''

Geïnteresseerd in Occhio? Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden